rahmihoca.comMARKO PAŞANIN KONAĞI (DESTURSUZ GİRİLİR)SERBEST KÜRSÜ (İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ. HERŞEYİNİ ANLAT)KRİTİK SÜREÇ VE DEVAMI
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KRİTİK SÜREÇ VE DEVAMI  (Okunma Sayısı 67 defa)
taşralı
Yeni Üye
*

E-Posta
« : Temmuz 31, 2008, 12:58:04 ÖS »

AKP kapatılmalı mı?Evet haftalarca yazıldı çizildi.Belki de herkesin aksine bir kararla sonuçlandı.Ama herkes tek şeyden endişeliydi.Faturası halka kesilecekti.Çünkü halk bunu bir heseplaşma olarak görmüştü.Ve bu hesaplaşmanın her türlü sonucunda da halk zararlı çıkacaktı.Sonucu her ne olursa olsun bana göre çıkabilecek en olumlu karar çıktı.Her ne kadar bu karar birilerini tatmin etmediysede.Dedimya yok odakmış,yok rejimmiş yok şöyleymiş yok böyleymiş hepsi bahane.Sadece ağır basan içimizden atamaıdığımız ben duygusunun sessiz haykırışları.Halkın esas sorunlarını bırakmışız,şu uğraştığığmız şeylere bakın.Tıpkı  küçük bir çocuğun yemekten önce oyunu düşünmesi gibi.Bırakalım artık şu çocukça düşünceleri.Artık büyüdük biz.Seksen yaşımızı devirdik.Geçmişdeki tecrübeler de cabası.Sanki devlet liginde tüm takımlar küme düşmüş,geri kalan son iki takımda kozlarını paylaşıyorlar.Biri diğerinden rövanş alıyor.Ya diğerleri? Onlar neredeler.yok mu bizim federasyonumuz,nerede başkanımız.Bu lig neden bu hale geldi.Madem şimdi hatalılar niye başından önlem almadınız.
               Türkiye gerçektende de çok tehlikeli bir virajdan son anda geçebildi.Kimsenin aklına bile gelmedi ki virajın diğer tarafı uçurum.Devrilsek suçlu kim olacaktı.idam edilen AKP mi,yargı mı yoksa reyini demokratik yollarla kulanan mazlum halk mı.Neyse ki federasyon başkanımız ve kurmayları herkesi şaşırtarak aklı selim davrandılar.Söz konusu vatansa gerisi teferruat dediler.İnşşaallah da vatana ve millete hayırlı olur.En azından geleceğimiz açısından biraz daha ümitlendik.Herkes artık bu karar üzerinden değil,bu süreç itibariyle kendine çeki düzen vermeli.Ve herkes üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmeli.artık bu ülkede huzur istiyoruz.Yok bu olay gerçekleri yansıtıyorsa(her iki taraf için de geçerli)bu davanın sonu getirilmeli.Gerçekten böyle bir çete varsa bunun sonuna kadar üstüne gidilmeli.O ismi teleffuz etmek istemiyorum.çünkü o ismi böyle kirli işlerde kullanmak haksızlık olur.Nasıl olsa kapatılmaktan kurtulduk deyip vazgeçilmemeli.Ben inanıyorum ki bu işin arkasından çok şeyler çıkacak.Bir an önce ak kara ortaya çıkarılmalı.Velevki Akp suçlu onun cezasınında görüleceği tek yer sandık başıdır.Bunun başka yolu yordamı yoktur.Zaten halk en doğru kararı verecektir.Bir an önce halkımızn esas soorunlarına eğilelim.Suni gündemlerle gerçeklerin üstünü kapatmayalım.Her zaman takdire şayan bulduğum bir söz vardır.İyi yönetilmek için iyi yönetilmeyi hak etmek lazım.(FATİH SULTAN MEHMET HAN).Herkes kapısının önünü süpürürse tüm mahle temiz olur.Mevlam devletimize,milletimize zeval vermesin.Birlik ve beraberliğimizi bozmasın.Hepiniz ALLAH'a emanet olun kalın sağlıcakla...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: