rahmihoca.comRAHMİ ŞEYHOĞLUTANIŞMA MEKANIFİKİR YOK MU?
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: FİKİR YOK MU?  (Okunma Sayısı 229 defa)
kitabe
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #15 : Eylül 14, 2007, 09:08:27 ÖÖ »

Zile Meslek Yüksek Okulu Mezunuyum şu anda bir inşaat şirketinde muhasebecilik yapıyorum.Hocam siz değerli bir insansınızki buna inanara bu foruma katıldım çünkü buradaki arkadaşların hepsi öyledir. Buna eminim sizin öncelik ettğiniz bu foruma katılma gerçekten güzel gelişemeyen geliştirmeye çalıştığımız ufkumuzu,bakış açımıza inşallah burada birşeyler katacağız
« Son Düzenleme: Eylül 25, 2007, 02:52:33 ÖÖ Gönderen: kitabe » Logged
nebraskali
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Eylül 18, 2007, 06:14:57 ÖÖ »

BURAYA ZİLEDE BULUNAN BİR AKRABAMIN ATTIĞI MAİL SAYESİNDE KATILDIM.ŞUAN O AKRABAM DAHİ BURAYA ÜYE OLDUĞUMU BİLMİYOR.AMA İYİKİ O MAİL GELMİŞ BÖYLE BİR YER TANIDIM.ÇOK TEŞEKKÜRLER RAHMİ BEY HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN.
CLL_95
Çalışkan Üye

wolf_60@hotmail.com
« Yanıtla #17 : Eylül 22, 2007, 04:19:27 ÖÖ »

kusura bakmayın ama isimlerinizi öğrenebilirmiyiz arkadaşlar... vede HOŞGELDİNİZ...

CELAL ŞAHİN - GOP- ZMYO MUHASEBE 2005/2007

ibrahimhakkidemiray
Çalışkan Üye

ibrahimhakkidemiray@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #18 : Mart 22, 2008, 11:58:32 ÖÖ »

Dile getiren ne güzel dile getirmiş demişki; "Olmasydı eğer dünyaca derdim,derdimin yokluğunu ben dert ederdim."

KARANLIĞA EL UZANMIŞ
ÖLÜMÜN ELİMİ NE?
YAPILACAK BİR ÇOK İŞ VAR
BU GELEN DELİMİ NE?
HuSo
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #19 : Mart 01, 2010, 08:03:32 ÖÖ »

Hz. Ali' nin bir sözü var:
 - Derdin kendindendir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, koskoca alem içine yerleştirilmiş sen hala kendini küçük bişey zannediyorsun .
Bu sözle ilgili bir bilgi vereyim ..

Mevlana hazretlerinin de bir sözü var kaç asır evvel söylediği. Atom için söylemiş.
   Demiş ki : - Zerreyi ortadan böldüğünde, ortada bir güneş etrafında da güneşler görürsün diyor. Peki bu insan dünyanın neresinden bakmış da görmüş sen hala göremiyosun .

Bu arada hoş bulduk .. İsmim Hüseyin ..
« Son Düzenleme: Mart 01, 2010, 08:05:29 ÖÖ Gönderen: HuSo » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: